1996 - Charles Jourdan, València :: Disseny Interiors Comercials :: Estudio de Arquitectura Josep Blesa

Projectes > Disseny Interiors Comercials > 1996 - Charles Jourdan, València

CHARLES JOURDAN

DESCRIPCIÓ
UBICACIÓ : c/ PEREZ PUJOL, 3
LOCALITAT : VALÈNCIA

Local per a sabateria icona del calçat del Segle XX radicada a París.

Van convocar-nos a París per a fer la sucursal en València. Allà ens mostrarem els royalties patents. Veient que eren millorables des del punt de vista de mobles i d'altres instal.lacions aceptaren les nostres modificacions. Sent implementades, per ells, en altres llocs del món. Vam quedar força satisfets.

La redacció del proyecte es feta en llengua francesa.

La idea i la portença del proyecte era posar en valor la contornada com a atracció del futur client. Donada la petitesa del local com organitzar les zones d'exposició, la de venda i atenció al client, així com la zona posterior, amagada, com a magatzem.

Això es podia aconseguir mitjançant la fluidesa de l'espai per la posició dels mobles que eren mòbils i traslladables, amb la qual cosa era redistribuïble l'espai.