2001 - Loft, València :: Disseny Interiors Comercials :: Estudio de Arquitectura Josep Blesa

Projectes > Disseny Interiors Comercials > 2001 - Loft, València

LOFT EN VALÈNCIA

PREEXISTÈNCIES
Àtic. Espai entre el darrer forjat i la coberta. Totalment buit i en brut. Prop del Mercat Central. La seua forma , en planta, forma una L que abraça un celobert interior. Hi ha un forjat entre coberta i forjat inferior. Forjat lleuger d’estructura metàl•lica.

PROGRAMA
Formar un habitatge d’un solter. Planta baixa. Diürna. Estar-cuina. Corredor que condueix a bany i safareig. Zona de treball amb darreres tecnologies. Sota forjat de dormitori. Planta alta de l’altell dormitori simple. Zona nocturna. Eixida a part exterior, semiterrassa.

CONCEPTUALITZACIÓ FORMAL I TEÒRICA
Blanc. Parets de maó. Unicitat espacial total.
Dos plans desenvolupen totes les funcions mínimes d’habitar. Una escala de fusta lliga ambdós nivells. Terra de goma industrial i la resta blanc. Blanc i negre.

COMPOSICIÓ
És el que hi havia, sols se li ha donat un aire novaiorquès. De nau abandonada. Les ventalles autòctones s’han preservat. El televisor penja dels reforços estructurals metàl•lics de la biga mestra. El mobiliari contrasta amb el vermell i el negre.