Projectes > Plurifamiliars > 2004 - 20 vivendes, Naquera

EMPLAÇAMENT

El solar, de forma trapezoïdal, on s'esta construint l'edifici s'ubica en la parcel•la 11 de la U.E. núm. 2 del Sector de la LLoma a Náquera.

COMPOSICIÓ

Disseny des de “dins cap a fora”. Composició pseudo clàssica amb un basament en planta baixa que realça l’edifici. Ja que hi ha poca altura de cornisa és compensa des de la inserció del ràfol i la marquesina superior, que a més, té una funció estructural important de racionalització de l’estructura en el forjat de sostre de l’àtic.

PROGRAMA
Planta Soterrani: plaçes de garatge-trasters.
Planta Baixa: Vestíbul d'entrada a l'edifici – Locals industrials sense ús específic..
Planta 1a: Vivendes- Nucli de comunicació vertical.
Planta 2a: vivendes- Nucli de comunicació vertical.
Planta Coberta: vivendes- Nucli de comunicació vertical- Zona comunitària amb piscina.