2004 - 4 Unifamiliars, Montserrat :: Unifamiliars :: Estudio de Arquitectura Josep Blesa

Projectes > Unifamiliars > 2004 - 4 Unifamiliars, Montserrat

Projecte bàsic i execució 4 habitatges unifamiliars.

El present PROJECTE BÀSIC I EXECUCIÓ engloba la promoció de quatre (4) habitatges unifamiliars, existint dos tipus, l'habitatge A i la seua simètrica l'habitatge B.
Les prescripcions del planejament municipal predeterminen fortament el tipus d'intervenció en la parcel·la. Es preveu la construcció d'habitatges unifamiliars dos a dos independents entre elles, amb parcel·les independents. Establint una edificabilitat en altura màxima de dues plantes.
Els habitatges subjectes d'aquesta intervenció estan situades en la perifèria nord del nucli municipal el que permet una ordenació volumètrica que “recree” la zona residencial tradicional de zones d'urbanitzacions.
Quant al programa de necessitats en si, establit per la promoció quant a cada habitatge és: la generació d'un hàbitat per a una família d'un màxim de 4 persones, estructurant segons casos d'habitatges les zones dia i les zones de nit, i dedicant la planta soterrani a garatge-traster.
El programa funcional és el mateix en la quatre habitatges i es materialitza:

HABITATGES A1, A2, B1, B2: 

PLANTA SOTANO: Entrada - Rebedor- Garatge- Escala 1-.

PLANTA BAIXA: Saló Menjador, Distribuïdor 1, Condícia, Despatx, Cuina- Safareig - Escala 2.

PLANTA PRIMERA: Distribuïdor 2- Vestidor - Habitació 1- Habitació 2 - Habitació 3 - Bany 1 – Bany 2 – Terrassa 1, Terrassa 2.