Projectes > Unifamiliars > 2005 - 7 Unifamiliars, Bugarra

EMPLAÇAMENT
El solar esta situat a les afores de la població de Bugarra. Es tracta d’una parcel•la escarpada recaient a Carrers En Projecte, on hi ha un desnivell considerable ha tindre en compte a l’hora de dissenyar.

COMPOSICIÓ
Ens veiem obligats a realitzar dos blocs de vivendes unifamiliars adossades de 3 i 4 vivendes cada un, unit per la planta soterrani-baixa a causa del desnivell existent en la pròpia parcel•la ja que un bloc d’adossats recau a un carrer i l’altre a un altre carrer amb diferents cotes i desnivells. Per això la unió de cada un d’estos blocs es realitza unint diferents denominacions de planta: baixa bloc B – soterrani bloc A; primera bloc B – baixa bloc A; coberta bloc B - primera bloc A.

PROGRAMA
 Les vivendes es componen d’una zona de dia en planta baixa i una zona de nit en planta primera, estant ambdós comunicades per una escala, la qual també dóna accés a la planta coberta i en alguns casos a la planta de soterrani de la vivenda.
Bloc A: planta soterrani per a garatge; planta baixa per a zona de dia amb menjador-saló, cuina, lavabo i despatx; planta primera amb tres habitacions i dos banys.
Bloc B: planta baixa per a zona de dia amb menjador-saló, cuina, lavabo i despatx; planta primera amb tres habitacions i dos banys. Estes vivendes disposen d’un garatge comunitari amb plaçes de garatge i trasters.